2015. november 12., csütörtök

Laurelin Paige: Fixed sorozat

New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik. 
A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban. 
A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba. 
A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki. 
A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna. 
A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.
És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik…
Könyv értékelése: 84%


Alayna Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…
Könyv értékelése: 88%
Letöltés

Hudson Pierce és Alayna Withers szerelme ismét veszélybe kerül. A múlt sötét titkai felszínre törnek, megállíthatatlanul maguk alá gyűrve az örök harcban élő párt. Ahhoz, hogy végleg legyőzzék az ártó démonokat, és szerelmük beteljesülhessen, kapcsolatuknak túl kell élnie az eddigi legnagyobb megrázkódtatást; Hudson Pierce ugyanis veszélyes titkokat őriz, amelyek ha kiderülnek, semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt volt… sőt Laynie talán még azt is megbánja, hogy a szívére hallgatott, és úgy hitte, hogy a sors egymásnak szánta őket.
Könyv értékelése: 92%


Bolondíts magadba egy lányt, taszítsd el magadtól, és nézd, amint darabokra hullik – ez Hudson Pierce megunhatatlan játéka. A fiatal és sármos férfi vagyonának és hatalmának köszönhetően semmiben sem szenvedett hiányt. Szerelemben azonban soha nem volt része. Hideg és számító lett, hiába próbálta átélni sok nő mellett az igaz érzelmet.
Könyv értékelése: 90%


14 megjegyzés:

 1. Hát ez isteni!
  Köszönöm, köszönöm....
  Erika

  VálaszTörlés
 2. Nagyon-nagyon köszönöm!!
  Szilvi

  VálaszTörlés
 3. Nagyon köszönöm vártam már nagyon a 3.részt. :)
  Niki

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! Szuper!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jo konyvek....de ha lehetne akkor toltsek le a ...HUDSON. és a FREE ME....sorozatot is ..koszonom.

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Zseniális mind a négy könyv! Felemelő és megható élmény volt Hudson és Alayna kapcsolatának küzdelmeit végigolvasni. Szinte faltam a könyveket egymás után. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Fixed könyvsorozatot.
  Hálás köszönet a feltöltésért. :)

  VálaszTörlés
 8. Imádom! Nagy kedvencem !Izgalmas, szerethető karakterek, megható szóval csak ajánlani tudom 😊

  VálaszTörlés