2015. december 29., kedd

Kylie Scott: Stage Dive sorozat

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!
Könyv értékelése: 84%


Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?
Könyv értékelése: 92%
Letöltés

Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét? 
A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen. 
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?
Könyv értékelése: 93%


12 megjegyzés:

 1. Szia! Nagyon tetszett a könyv, ha kijön a második része magyarul,akkor azt is feltöltöd kérlek.

  VálaszTörlés
 2. Szia! Én is nagyon váron a többi részt. Köszi.

  VálaszTörlés
 3. Szia nagyon tetszet mind a három könyv ha kijön a negyedik része magyarul azt is feltöltenèd kèrlek

  VálaszTörlés
 4. Szia! Még csak most adták a 3.részt.

  VálaszTörlés
 5. Uristen, koszi koszi koszi koszi koszi!!! Most lattam h megvan a harmadik, es majd kiugrok a borombol! Remelem lesz olyan jo mint amennyire a masodik volt! Ezer hala!

  VálaszTörlés
 6. Nekem az elso ketto tetszett,a harmadik mar nem nyugozott le valami nagyon

  VálaszTörlés
 7. Nekem az össze nagyon tetszett mar 3x elolvastam mindet.... Fent van a 4 rész is csak az a baj hogy angolul 😭😭😭

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Meg tudnád mondani, hol van fent a 4.rész?:)

   Törlés
 8. Mindegyiket imádtam, de a harmadikat különösen! Köszi a feltöltést! :)

  VálaszTörlés
 9. Imádtam minden pillanatát!!!! Nagy kedvenc ez a sorozat!!!

  VálaszTörlés
 10. szia, hálásan köszönöm, rendkívül elragadott, nagyon várom már a 4. részét is! A play-t egy nap alatt nyálaztam ki :D szóval még egyszer köszönöm neked

  VálaszTörlés
 11. Valaki meg tudja mondani hol találom a 4. Részt??

  VálaszTörlés