2016. január 1., péntek

Jay Crownover: Marked Men sorozat

Magyarországon nem adták ki-rajongó fordítás!
Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archer-be, hogy meglátta őt.
A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.
Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.
Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.
De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.
A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást.
Könyv értékelése: 93%
LetöltésMagyarországon nem adták ki-rajongó fordítás!
Az előző részből már megismerhettük Rule és Shaw történetét, és ennek során már találkoztunk Jet-tel és Ayden-nel is. 
Ez az ő történetük.
Jet a zenének él, dalokat ír, fellép a metál zenét játszó bandájával, és egy stúdiót vezet. De nem akar világhírű lenni, még akkor sem, ha lenne hozzá tehetsége.
Ayden abban a pillanatban beleszeret, amikor meglátja a színpadon, de Jet először visszautasítja. Aztán a sors úgy hozza, hogy lakótársak lesznek, és bár egy ideig képesek visszafogni magukat, nyilván nem túl sokáig.
De csakúgy, mint Rule-nak és Shaw-nak, nekik is megvannak a problémáik. Jet próbálja megvédeni az édesanyját az apjától, de vajon meddig mehet el? Ayden-t a múltja kísérti, és úgy tűnik, bármilyen jó is az új élete, nem tud menekülni előle...
Könyv értékelése: 83%
Letöltés


Magyarországon nem adták ki-rajongói fordítás!
Cora Lewis csupa életöröm, és tudja, hogyan tartsa az ő tetovált rosszfiúit a helyes úton. De ez a külső és vidámság csak elrejti a tényt, hogy soha nem jutott túl azon, ahogyan az első szerelme összetörte a szívét. És most van egy terve, hogyan ne történjen meg ez újra: csak a tökéletes emberbe fog beleszeretni.
Rome Archer messze nem tökéletes. Makacs és merev, főnökösködő és éppen most tért vissza az utolsó küldetéséről, amely teljesen összetörte. Rome megszokta, hogy szerepeket tölt be: nagy testvér, odaadó fiú, szuper katona. És mostantól már egyikbe sem illik. Most csak egy férfi, aki próbálja kitalálni, mit tegyen élete hátrelévő részében, miközben a háború és a veszteség démonai kínozzák. Szívesen szenvedne egyedül is, egészen addig, amíg Cora hirtelen az élete része nem lesz, és ezzel ő válik életének színes foltjává.
Kettejüknek nem osztottak tökéletes lapokat, de talán a nem tökéletes is tarthat örökké...
Könyv értékelése: 89%
Letöltés

Magyarországon nem adták ki-rajongói fordítás!
Vajon a múltuk határozza majd meg a jövőjüket?
Saint Ford keményen dolgozott, hogy elérje gyerekkori álmát és nővér lehessen. Mivel teljesen a munkájára és a betegeire koncentrál, nincs hely az életében a szerelemnek. Nincs szüksége rá, hogy egy pasi belibbenjen a nyugodt, rendezett életébe - főleg ha az a bizonyos pasi felejthetetlenül szexi és korábban már összetörte a szívét a gimiben. A sötét Nash Donovan talán nem emlékszik rá vagy a fájdalomra, amit okozott neki. De feje tetejére állította a világát, és most megint megpróbálja ugyanezt.
Saint-nek fogalma sincs róla, hogy Nash már nem csak egy egyszerű csábító, mint aki régen volt. Az, hogy rájött egy családi titokra, mindent megváltoztatott, és most próbál rájönni, milyen jövő elé néz. Nem terelheti el a figyelmét egy csinos kis ápolónő, akibe úgy tűnik, mindenhol beleszalad. Mégis, nem tagadhatja, hogy megvan köztük a vonzalom, ahogyan azt sem, hogy mennyire küzd ellene a lány. De a vicces, kedves és elképesztően gyönyörű Saint túl jó ahhoz, hogy egyszerűen csak elengedje, főleg mivel ő az egyetlen, akinek értelme is van az életében.
Amikor Nash rájön az igazságra a múltjával kapcsolatban, rájön, hogy lehet, hogy már el is veszítette Saint szívét, mielőtt igazán esélye lett volna küzdeni érte. Most Saint-nek kell dönteni: Nash megéri-e a kockázatot, hogy megint kockáztassa a szívét?
Könyv értékelése: 91%
LetöltésMagyarországon nem jelent meg- Rajongói fordítás!!
Könyv értékelése: 84%
Letöltés


Fordítás alatt..


15 megjegyzés:

 1. Imádom ezt a sorozatot! :D
  Már város Nash könyvét! :)

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon várom már :) kőszönet a fordításért :)

  VálaszTörlés
 3. Szia! Megvan a Rowdy történet is?

  VálaszTörlés
 4. szia :) esetleg feltudnád tölteni az 5. részét a könyvnek amibe a Rowdy szerepel ? Nagyon örülnék neki :)köszi

  VálaszTörlés
 5. Köszönjük a sok munkát! Már nagyon várom az 5. és a 6. részt is!

  VálaszTörlés
 6. Sziaaa! Nagyon köszönöm neked A munkádat amit végül! Hálás vagyok érted és a blogodért,amiben sosem csalódtam! Csak egy gyors kérdés:A hatodik rész mikor lesz fenn?

  VálaszTörlés
 7. Nagyon köszönöm, imádtam!!! Lesz folytatás?

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm! Ez egy nagyon klassz sorozat! A az oldal pedig szuper :)
  Esetleg tudjátok már, hogy a 6.rész fordítása mikor lesz kész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy jó kérdés :) Én is nagyon várom

   Törlés
 9. Én is nagyon várom a folytatást !!!

  VálaszTörlés
 10. Szia, nagyon köszönöm, hogy lehetővé tetted, hogy elolvassam ezeket a könyveket. :) Asa része mikor lesz kész?:)

  VálaszTörlés
 11. Legeslegjobb:)) háromszor olvastam mindet, de még nincs vége..

  VálaszTörlés
 12. nagyon köszönöm, az egyik kedvenc sorozatom

  VálaszTörlés