2016. január 22., péntek

Lisa De Jong: Amikor esik..


Ő volt az első szerelmem, még mielőtt összeomlott az életem.
És ő most többet akar, amit én nem tudok megadni neki. Minden megváltozott. Bárcsak elmondhatnám neki, miért… de képtelen vagyok. Senkinek nem mondtam el.
Csak akkor ébredtem rá, mennyire szükségem van rá, amikor elment a főiskolára, és én teljesen magamra maradtam.
Aztán egy nap belovagolt a városba Asher Hunt, azzal a sötét, varázslatos tekintetével és a pimasz mosolyával. Őt nem érdekelte, ki voltam azelőtt, egyszerűen csak életet lehelt abba, ami megmaradt belőlem. Sokan figyelmeztettek, hogy tartsam tőle távol magam, de ő segített elfeledni a fájdalmat, ami oly hosszú ideje fogva tartott. Nem hittem, hogy ez lehetséges, mielőtt ő besétált az életembe.
Megsebeztek.
Megmentettek.
És reményre leltem.
Sokáig azt hittem, hogy azon a bizonyos éjszakán végleg leíródott az életem, de aztán rájöttem, az csak egy új kezdet volt. Míg egy titok fenekestől fel nem forgatta a világomat…
Újra.
Könyv értékelése: 88%


5 megjegyzés:

 1. Zokogva bömböltem rajta. Pedig azt hittem, hogy a "Mielőtt megismertelek" c. könyvet nem lehet überelni.
  Köszönöm. Szívfacsaróan csodálatos volt.

  VálaszTörlés
 2. Hasonlóan az előttem szólóhoz, én is sírtam rajta. Az eddigi legjobb könyv, amit olvastam. Pont egy ilyen történetre vágytam már régóta. Hajnali 3-ig, még ki nem olvastam, le sem tettem. Teljesen magával ragadt. Ajánlom annak,aki szereti a szerelmes es a lelki gondokrol szóló dolgokat.

  VálaszTörlés
 3. Én most leírom,h a 4. fejezetnél tartom de már nem bírtam sírás nélkül. Nagy gratula az írónak, a fordítóknak és annak a személynek is aki felrakta :)Sok dologra hívja fel az ember figyelmét.Ajánlom én is :) köszönöm :)

  VálaszTörlés
 4. Még csak az 5. fejezetnél vagyok,de már csorognak a könnyeim! Nagyon köszönöm az írónak, fordítóknak és a feltöltőnek :)Sok mindenre hívja fel a figyelmet! Gratula! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépen köszönöm! A folytatásról mit lehet tudni ??

  VálaszTörlés