2016. február 14., vasárnap

Julianne Donaldson: Edenbrooke

Marianne Daventry bármit megtenne, hogy elszökhessen a rémesen unalmas Bathból és udvarlója egyre terhesebbé váló ostromai elől. Nem csoda hát, hogy amikor ikertestvére, Cecily, meghívja őt Edenbrooke-ba, a pazar vidéki birtokra, kapva kap az ajánlaton. Marianne arra számít, hogy végre kipihenheti magát és kedvére gyönyörködhet a szeretett angol tájban, miközben testvére Edenbrooke jóképű örökösét igyekszik becserkészni. Ám idővel rájön, hiába a leggondosabb tervezés, bármikor porszem csúszhat a gépezetbe. 
Marianne, aki először egy útonállóval keveredik ijesztő összetűzésbe, majd látszólag ártalmatlan flörtbe bonyolódik, képtelen kalandok egész sorát éli át, míg a gyengéd érzelmek és az intrikák végleg átveszik az uralmat az élete fölött. 

Vajon sikerül megzaboláznia csalfa szívét, vagy hagyja, hogy egy titokzatos idegen levegye a lábáról? Annyi bizonyos, hogy a sors nem egy kellemes nyári vakáció reményében vezeti Marianne-t Edenbrooke-ba.
Könyv értékelése: 94%

6 megjegyzés:

 1. Imádtam. Visszaidézte a Jane Austen-es korszakomat. :) Köszönöm szépen a feltöltést, remélem sok hasonló típusú lesz még. :)
  Dina

  VálaszTörlés
 2. Ha hétszer el nem olvastam, akkor egyszer sem. Imádtam. SPOILER!! Philip esküszöm jobb pasi mint Mr. Darcy SPOILER VÉGE. Köszönöm a feltöltést és remélem, hogy hasonló (akár Jane Austen-os) regényeket is találhatok majd az oldalon :)
  Szofi

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a lehetőséget ! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszett a könyv hangulata. Ez az a könyv, amit ezután bármikor szívesen előveszek és újra elolvasok. Köszönöm
  Barbi

  VálaszTörlés
 5. Imádtam, nagyon magával ragadó az írónő stílusa :)

  VálaszTörlés
 6. Imádtam nagyon. Várható a " heir the edenbrook" könyv is?

  VálaszTörlés