2016. március 14., hétfő

M. Leighton: Rossz fiúk sorozat

Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviá-ra. Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviá-val, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviá-val, hogy máshoz tartozik. Ám Oliviá-ra nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.
Könyv értékelése: 83%

Olivia végre megtalálta az Igazit. Cash minden, amire-akire valaha is vágyott. Kiszámíthatatlan rosszfiú, de Olivia kedvéért felhagy zűrös életével, és hagyja magát megszelídíteni. Mert Olivia az a nő, aki elfogadja őt úgy, ahogy van.
Ám a múlt árnyéka kísérteni kezd. Valami van Cash birtokában, amit sötét bűnözők akarnak megszerezni. Mindenáron. És ha Cash nem adja, hát elveszik tőle azt, ami a legdrágább kincse. 
Olivia mindig tudta, hogy ha beleszeret Cash-be, pórul járhat. De hogy ennyi veszélynek tenné ki magát, azt nem is sejtette. Most rá kell bíznia az életét a férfira… és Olivia az életét könnyebben bízza rá, mint a szívét.
Könyv értékelése: 86%
9 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm, már nagyon vártam :) Szuper munkát végzel csak így tovább :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönöm :) nagyon szeretem az oldalt ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon köszönöm, már régota keresem ezeket...;) <3

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépen köszönöm. Hálás vagyok a sok fáradozásodért, amivel lehetővé teszed, hogy elolvashassam ezeket a remek könyveket. Szép napot!
  D.

  VálaszTörlés
 5. Szia! Őrületesek ezek a könyvek. Lehet tudni valamit a folytatásról??? Nagyon várom. Köszönöm.

  VálaszTörlés
 6. Köszi a feltöltést! Szuper az oldal ;) Esetleg tudsz-e valami a harmadik részről? Vagy ha megvan elküldenéd nekem? E-mail címem hajduibici@gmail.com

  VálaszTörlés
 7. Bár még nem olvastam el (azért, mert nem szeretek várni a következő kötetekre, mert agybajt kapok, főleg ha függővég van:D), de nagyon szeretném, mert csak pozitív véleményeket olvastam. A kérdésem az lenne, hogy tudja e valaki mikorra várható a 3. rész?

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen nagyon tetszett. Várom a folytatást !!!

  VálaszTörlés