2016. április 3., vasárnap

Ali Novak: Életem a Walter fiúkkal

RAJONGÓ FORDÍTÁS!(Royal flush csapata)
 Egy teljesen új, kortárs YA (young adult) írótól: A My Life with the Walter Boys középpontjában a mindig pedáns, rendes és tökéletes Jackie Howard áll. Mikor a világa a feje tetejére fordul egy tragédia miatt, Jackie-nek meg kell tanulnia újból felszabadultnak lennie, és a családjával lennie.
Jackie nem szereti a meglepetéseket. A káosz az ellensége. A legjobb módja, hogy a sikeres, elfoglalt szülei észrevegyék, ha tökéletes. Tökéletes külső, tökéletes jegyek, a tökéletes lány.
Most pedig Jackie-nek el kell cserélnie tökéletes személyiségét és a New York-i lakását egy Coloradói tanyára, és vele együtt járnak a Walter fiúk is.
Jackie-t körülveszik a hangos, piszkos, idegesítő srácok, akik semmi szabad teret nem hagynak neki. Oké, egyesek talán helyesek, de attól még idegesítőek.
Mégsem hordja fent az orrát, akármit is mondanak. Hogyan illeszkedhet be, és léphet tovább, mikor a szülei emlékét csak úgy tudja fent tartani, ha továbbra is a tökéletesség ígéretével él?
Könyv értékelése: 90%

6 megjegyzés:

 1. Esetleg lesz folytatása? Angolul se láttam, hogy lenne,de nem tudod tervezik a folytatást?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Ahogy néztem,nem láttam,hogy lesz folytatása,meg ezt 2014es írás és szerintem már jött volna folytatás,de ha esetleg lesz akkor írni fogom. :)

   Törlés
  2. Sziasztok! Az írónő facebookján 2015 augusztusra van írva egy megjelenés. https://m.facebook.com/ali.novak.908/

   Törlés
 2. Szia! Angolul megtaláltam a 2. részt (My Life as a Walter Boy),nincs véletlenül meg magyarul neked?

  VálaszTörlés
 3. Szia. Csak wattpaden olvasható, nem adták ki könyvben. Az lenne a jó ha valaki leforditaná, egy jó angolos

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! Az angol verziót el tudná valaki küldeni? Köszönöm!

  VálaszTörlés