2016. november 7., hétfő

Dani Atkins: Összetörve

Mit tennél, ha kapnál az élettől egy második esélyt? Rachel élete tökéletes. Jóképű párja, nagyszerű barátai vannak, és néhány héten belül egyetemre megy. Sosem volt még ilyen boldog. De egyetlen szívdobbanásnyi idő alatt kifordul a sarkaiból a világ. Öt évvel később Rachel még mindig nem tette túl magát a tragédián, amely mindent megváltoztatott. Hosszú idő után először tér vissza a szülővárosába, és nem tud szabadulni a gondolattól: mi lett volna, ha. Aztán egy esés következtében kórházba kerül. Miután felébred, azzal szembesül, talán mégis valóságos az élet, amiről álmodott. Képtelen megbízni a saját emlékeiben, ezért egyre mélyebbre merül ebben az új világban, ahol az elveszített férfi életben van, de ő mégis valaki más menyasszonya… Az Összetörve szívet melengető mese a szerelemről és a második esélyekről. A végén az olvasó is elgondolkodik majd, vajon két merőben eltérő szál vezethet-e ugyanahhoz a boldog befejezéshez.
Könyv értékelése: 89%

3 megjegyzés:

  1. Nem tudom megköszönni elégszer ezt a könyvet! Egy részem meghalt az utolsó sorok között, de a maradék jobban virul, mint eddig sosem! Köszönöm! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon, nagyon jó könyv volt!Már sok könyvet olvastam, de eddig ez volt az, amelyik a legjobban lekötött és elgondolkodtatott is. Teljesen meghatott és nagyon beleéltem magam. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Nem találok szavakat! Brutális! Zseniális! Köszönöm! Gratulálok! Azt hiszem ezekkel minden érzésemet elmondtam!

    VálaszTörlés