2016. november 16., szerda

Sylvia Day: Crossfire sorozat

Gideon Cross olyan erővel lépett be az életembe, mint a sötétségbe hasító villám…
Ez a gyönyörű, sugárzó férfi maga volt a fehér izzás. Soha eddigi életemben senki és semmi nem vonzott még ilyen ellenállhatatlanul. Úgy vágytam az érintésére, mint drogos a napi adagjára, bár éreztem, hogy elgyengít, mégsem tudtam, nem is akartam ellenállni. Sérült és törékeny lettem, ő pedig oly könnyedén megtörte az ellenállásomat, és áthatolt az eddig kemény páncélon…
Gideon birtokában volt a tudásnak. Megvoltak a maga démonai. Egymás tükörképeivé váltunk, visszavetítve a másikra legbensőbb világunkat, legmerészebb vágyainkat…
Szerelme megbéklyózott, átformált, és én csak azért esedeztem, nehogy kínzó múltunk elszakítson minket egymástól…
Könyv értékelése: 77%„Istenem… Sosem tudtam hozzászokni ehhez az archoz. Mindig hatott rám. A finoman metszett járomcsont, a sötét szemöldök, a sűrű pillájú kék szempár, és az a száj… Tökéletes vonalú, egyszerre érzéki és gonosz. Szerettem, amikor szexre csábítva mosolygott, és reszkettem, amikor vonallá keskenyedett. És amikor a testemhez ért, lángot vetettem.”
Gideon és Eva lebilincselő, vad kilengésekkel teli története folytatódik. Kapcsolatuk igazi „se veled, se nélküled” – bár szenvedélyesen szeretik egymást, a régről magukkal cipelt lelki sérülések és az egymás kizárólagos birtoklására törekvő elemi ösztönök minduntalan közéjük állnak. Kísért a szörnyű múlt, a sebek túl mélyek… Elég egyetlen hibás döntés, és a szakítás immár végleges lehet.
Könyv értékelése: 83%
Letöltés

Eva és Gideon nem menekülhet a múlt démonai elől – viselniük kell birtoklási vágyuk következményeit. 
Megismertem Gideon Crosst, és abban a pillanatban éreztem, hogy van benne valami, amire szomjazom, aminek képtelen vagyok ellenállni. Veszélyt jelent, jól tudom, és hozzám hasonlóan az ő lelke is sérült. Ám ellenállhatatlanul vonz, s az élet nélküle elképzelhetetlen számomra. 
Senki nem tudja, mi mindent kockáztatott értem. Ijesztő, hogy múltunk sötét árnyai elől nincs menekvés – felfalhatnak minket. Súlyos titkainktól nem szabadulhatunk, mégis megpróbáltunk dacolni a sorssal, és megadtuk magunkat leküzdhetetlen vágyunk elsöprő erejének.
Könyv értékelése: 79%
Letöltés


Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik
Gideon angyalkának hív, pedig ő a csoda az életemben. Az én gyönyörű, sebzett harcosom, aki elszántan küzd, hogy lemészárolja a démonjaimat, de a sajátjaival nem akar szembenézni. 
Fogadalmunknak még jobban össze kellett volna kovácsolnia bennünket, ám ehelyett felszaggatta a régi sebeket, felszínre hozta a fájdalmat, a bizonytalanságot. Éreztem, hogy Gideon kicsúszik a kezem közül, hogy legszörnyűbb félelmeim valóra válnak, hogy elveszítjük egymást… 
Életünk legboldogabb időszakára árnyékot vetett a múltja, és pusztulással fenyegetett mindent, amiért olyan keményen megdolgoztunk. Borzasztó válaszút elé kerültünk: vagy az ismerős, biztonságos lét, amit megismerkedésünk előtt éltünk, vagy a harc egy olyan jövőért, ami hirtelen lehetetlen, reménytelen álomnak tűnik…
Könyv értékelése: 78%
Rajongói fordítás
Letöltés


Gideon ​Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink.
Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.
Könyv értékelése: %
Rajongói fordítás(Októberben jelenik meg magyarul..)
14 megjegyzés:

 1. Köszönöm, köszönöm, köszönömmmm <3

  VálaszTörlés
 2. Köszi! :) Jöhetne már az ötödik magyarul! :(

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm a 4. rész fordítását és felrakását, szuperek vagytok, hogy ilyenekkel foglalkoztok, ha már a kiadók cserben hagyják az olvasókat!!! Nagyon várom a befejező részt, sok sikert és kitartást kívánok a munkátokhoz! Még egyszer köszi az eddigit!!!

  VálaszTörlés
 4. Csatlakozom az előttem szólókhoz fantasztikus munkát végeztek sok sikert nektek! 😊 imádtam az összes részét nagyon várom az 5.et 😊

  VálaszTörlés
 5. Várom az 5. részt egy hét alatt elolvastam az első 4-et :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szuper volt a negyedik rész. Két nap alatt elolvastam két gyerek mellett. Nagyon várom a következőt.v :-)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm, értekes munkáidat. Örömet szereztél vele nekünk. Szép napot.

  VálaszTörlés
 8. Szia! Évek óta vàrtam a 4dik részt magyarul! Annyira nagy örömet okoztàl! Nagyon nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 9. Húúúú lányok, ez a sorozat brutálisan jó! :o)
  Faltam a lapokat, két hét alatt elolvastam a 4 könyvet.
  Jobb mint a szürke!
  Kinek kell a fordítást megköszönni?
  KÖSZÖNÖM!!!
  Kb. mikorra várható a befejező rész?
  Már nagyon be vagyok sózva!

  VálaszTörlés
 10. Pár nap alatt kivégeztem mind a 4 et! Alig várom az 5. et ❤️❤️❤️ Maffia trilógia után a legjobb sorozat ❤️❤️❤️

  VálaszTörlés