2016. december 26., hétfő

Elle Kennedy: Az üzlet

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.
Könyv értékelése: 95%A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A srác nem csak a pályán szeret játszani… 
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 
Könyv értékelése: %
Várható megjelenés: Július..

18 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Szuper a könyv, ha lesz majd "rendes" kiadásban is, azt is oszd meg velünk. De persze nagyon köszönöm a rajongói fordítást.

   Törlés
  2. Ha jól olvastam különböző fórumokon, akkor a rajongóival jobban jársz, mint a "rendes" fordítással, mert azt picit lerövidítették. és egy-két momentum hiányzik belőle. De én is még csak a rajongóit olvastam, így lehet, hogy ez csak szóbeszéd.

   Törlés
 2. Szia. Lehet tudni mikor lesznek a következő részek magyarul?

  VálaszTörlés
 3. Hali. A könyvnek nincs rendes lezarasa hogy mindenki folytatás után kerdezget? Csak mert akkor nem szívesen olvasom el.
  U.i.: lehetne hogy az olyan esetben amikor egy könyvnek nincs még lezarasa és lesz folytatás valahogy jelezd legyszi a cím mellett? Ez sok idegrohamot megsporol :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A történet tökéletesen megáll "magában". Nincs hiányérzeted a végén. Ettől még lehet folytatása a sztoriban szereplőkkel, de az már más történet lesz.

   Törlés
 4. Van folytatása Mistake címen, ami Luke-ról szól azt hiszem, de még nincs leforítva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Logan-ről szól a második a harmadik pedig Dean-ről

   Törlés
 5. Soha nem szoktam megjegyzést írni de már aznap tudtam hogy ide fogok amikor lehúztam a könyvet. Imádtam minden egyes oldalát. Tetszett a sztori és a szereplők. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

  VálaszTörlés
 6. Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam! :)
  Ezer köszönet érte. Alig bírtam lerakni! :)

  VálaszTörlés
 7. Én sem szoktam megjegyzést írni soha, de ez a könyv maximálisan megérdemli, nagyon hálás lennék annak a fordítónak, aki megcsinálná a többi részt is... :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon Szépen köszönöm! ����

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm a feltöltést!

  VálaszTörlés
 10. Ez egy fantasztikus könyv. Tele van humorral, érzelmekkel,erotikával,sportal. Ha egyszer a kezedbe veszed onnantól nincs megállás. Minden szót csak úgy falod. Nekem is kell egy Garrett. Imádtam

  VálaszTörlés