2016. december 16., péntek

Sierra Cartwright: A Donovan-dinasztia sorozat

Az ​​érintésed felszabadít, a csókod megköt.
Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.
A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem.
Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…
Könyv értékelése: 87%

Letöltés

Amikor ​​Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt. 
Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle 
Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja. 
Megjelenés: 2017.04.01

6 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Szia mikor várható a Megláncolva- pdf formátnumban? Előre is köszönöm a válaszod!��

   Törlés
 2. Köszönöm a munkádat és a jó könyveket!


  Márti

  VálaszTörlés
 3. Szia mikor várható a folytatás? Köszi

  VálaszTörlés
 4. A második rész a dátum szerint már megjelent, mikor lesz letölthető? Innen januártól (nem túlzok) 20 könyvet olvastam el,pedig eddig kevés könyv kötött le!! Nagyon jó munkát végzel!!

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  A Megláncolva mikor lesz letölthető?És esetleg vannak további részek is?
  Köszönöm a választ előre is.
  Szép Napot!
  Alexa

  VálaszTörlés