2017. március 17., péntek

R. K. Lilley: Vágyak szárnyán sorozat

„Most, hogy úgy nézett rám, mintha a következő lélegzetvételénél is fontosabb lennék neki, nehéz volt elképzelni, hogy volt idő, amikor nem éreztünk egymás iránt semmit.”
Mikor a zárkózott természetű légi utaskísérő, Bianca, megpillantja James Cavendish-t, a multimilliárdos hoteltulajdonost, azonnal elveszti a nehezen megszerzett benső nyugalmát. Ő, aki 35 ezer láb magasan, tíz centi magas sarkú cipőben minden gond nélkül szolgálja fel az utasoknak a pezsgőt, elgyengül, amint meglátja őt. A mindig higgadt Bianca képtelen kivonni magát a férfi türkizkék tekintetének igézete alól. Ám, ha csak a megjelenése lenne olyan vonzó ennek a tökéletes és félelmetes embernek, Bianca könnyen lerázná magáról. De van valami őrült vonzereje is, amit másoknál nem tapasztalt: a domináns férfi ereje, a gyönyör és a fájdalom ígérete, amit a beszédes szeméből kiolvas. Ez abban a pillanatban leveszi a lábáról, ahogy meglátja őt.
Könyv értékelése: 77%

Letöltés

Rajongói fordítás! Magyarországon nem jelent meg!
James és Bianca viharos története folytatódik a Vágyak Szárnyán második részében.
James bevezette Biancát a fájdalom és szenvedélyt, sötét és csábító világába. Megtanította neki a saját engedelmes, mazochista énjét, a nő gyorsan és mélyen beleszeretett a tagadhatatlanul karizmatikus és lehetetlenül szép Mr. Cavendish-be, de egy fájdalmas félreértés és az erőszakos démonok visszatérése a nő múltjából elborítja Bianca-t, zavarosak lesznek az érzelmei és lelkileg megsebzi magát, így eltaszítja a férfit magától. 
Már több, mint egy hónap telt el a sokkoló támadás óta, ami kórházba juttatta, és azóta, hogy a zaklatott Jamesnek azt mondta, hogy térre van szüksége, viszont az érzései nem hagytak alább. Bár tudta, hogy csak idő kérdése, mikor esik újra áldozatul James varázsának…
Könyv értékelése: 77%

Justbook.
Rajongói fordítás! Magyarországon nem jelent meg!
James és Bianca története a végéhez ér. Egy rövid ,de komoly udvarlás után, Bianca már nem tudja tovább tagadni az érzéseit James iránt. Hiszékenyen beleugrott valami csodálatos dolog kezdetébe, vagy ez túl sok,túl gyorsan?
Könyv értékelése: 89%

18 megjegyzés:

 1. Szia nincs meg véletlen a többi része is .???

  VálaszTörlés
 2. A harmadik részről lehet tudni valamit?

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm. Legyen szép napod! Klára

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon vártam már nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  A Jóslatok hálójában című könyvet fel tudnád tölteni? Nagyon hálás lennék érte!

  VálaszTörlés
 7. Köszi szépen
  😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  VálaszTörlés
 8. A harmadik rész megjelent már?Köszönöm a választ.

  VálaszTörlés
 9. Érdeklődnék a 3.részről?
  Köszönöm

  VálaszTörlés
 10. A könyv szuper!!!! Várom a harmadik részét! :D

  VálaszTörlés
 11. Jucus0604 Istennők vagytok!
  Már nagyon kiváncsi voltam a folytatásra! ;)
  Köszi szépen!

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm! Már nagyon vártam! 😄😘

  VálaszTörlés