2017. március 1., szerda

Simona Ahrnstedt: Egyetlen ​éjszaka

A ​svéd pénzügy kegyetlen világában a bizalom a legfontosabb árucikk
Senki sem tudja ezt jobban a könyörtelen, megállíthatatlan befektetőnél, David Hammarnál, aki épp Svédország egyik büszkeségének, a nagy múltú, több milliárd koronát érő vállalatnak, az Investumnak az átvételét tervezi. Amikor minden a helyére kerül, támogatóként már csak egyvalakit szeretne maga mellett tudni: a tulajdonos család egyik tagját – Natalia de la Gripet. 
Az elegáns és tehetséges Nataliát hajtja a vágy, hogy megállja a helyét egy férfiak által uralt világban. David váratlan ebédmeghívása azonban kíváncsivá teszi. Mindenki tudja, hogy a férfi gazdag, veszélyes, és fittyet hány a szabályokra – a nő azonban hamarosan rájön, hogy David mély lelki sebeket is hordoz. 
Bár mindketten tisztában vannak vele, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője, mégsem tudnak ellenállni a kettejük között lángoló szenvedélynek. És ahogy a vége felé közeledik a forró nyár, megdöbbentő titkokra derül fény, és Nataliának meg Davidnak szembe kell néznie legbelsőbb félelmeivel és vágyaival.
Könyv értékelése: 87%Letöltés


7 megjegyzés:

 1. Köszönöm a feltöltést!!!Imádom

  VálaszTörlés
 2. Ez a könyv zseniális!

  VálaszTörlés
 3. 100%-os könyv, izgalmas, dinamikus, váratlan fordulatokkal teli, érdekfeszítő könyv, köszönöm a feltöltést!

  VálaszTörlés
 4. több mint 100%-os!!!Köszi, hogy elolvashattam, lenyűgöző, dinamikus világ,pörgős események,történések...

  VálaszTörlés
 5. Szuper könyv!!!!

  VálaszTörlés
 6. Tetszett! De ahhoz képest, hogy a "mellékszereplők" karakterei elég részletesen ki volt dolgozva... olyan kurtán furcsán ért véget... sok az elvarratlan szál... esetleg lesz folytatása?

  VálaszTörlés