2017. március 7., kedd

Tabitha Suzuma: Kimondhatatlan

A szerelem nem ismer határokat…
Lochan-t és Maya-t a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.
Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.
Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…
Könyv értékelése:92%12 megjegyzés:

 1. Èrdekes törtènet. Először elítèltem majd elfogadtam, sőt még szurkoltam is. A vège pedig borzasztóan szomorú.... Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 2. Szia, köszi a feltöltést!
  Nagyon tetszett, de engem személy szerint eléggé megrázott. Nem spoiler, de aki érzékenyebb az egy nagyobb adag zsepivel álljon neki az olvasásnak. ;-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó könyv, de brutális a befejezése. Nagyon sajnáltam, hogy ez lett a vége.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszett, egyszerűen letehetetlen volt. A vége viszont ahogy előttem is írta valaki, brutális volt. Alig bírtam visszatartani a könnyeim. Egyszerűen nem tudom elhinni hogy egyetlen bekezdésnyi szöveg és kész. Vége. Ennyi volt. ������

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszett, de a szívem szakadt meg :-(

  VálaszTörlés
 6. Elolvastam. Tetszett. Azt gondolom, hogy a téma társadalmi tabukat feszeget. De mégis jól van megírva, főleg az érzelmi oldala van kibontva. A testiség csak kíséri az eseményeket, nem az van a középpontban. A nagy kérdés a végén: vajon akkor is ez történik, ha ők ketten egy normális családban nőnek fel? A végén valami hasonlóra számítottam, nem gondoltam egy percig sem, hogy egy ilyen jellegű történet happyenddle végződhet.

  VálaszTörlés
 7. Agyzsibbaszto!!A tarsadalom, a rendszer,amirol azt hisszuk hogy jo de megsem-vagy forditva!!!! Ajanlom mindenkinek

  VálaszTörlés
 8. Annyira jó volt! köszönöm szépen.

  VálaszTörlés
 9. Kb.négyszer rugaszkodtam neki,hogy elolvasom miután elolvastam a tartalmát!A történet szürrealitását félre téve nem bántam meg!Konkrétan az utolsó pár oldalt végig könnyeztem,köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés