2017. április 23., vasárnap

Samantha King: A ​döntés

Maddie-nek ​mindene megvan, amire vágyott: férj, két gyerek, otthon egy rendes környéken. Az élete tökéletes. Egészen addig, amíg az ikrei tizedik születésnapjának a reggelén be nem csenget hozzá a végzet. Egy símaszkos férfi áll az ajtóban, fegyverrel a kezében, és arra kényszeríti az asszonyt, hogy döntsön, melyik gyermeke haljon meg, és melyik éljen tovább: a fia vagy a lánya. 

A valóra vált rémálom után a nő élete romokban hever: a családja széthullik, ő pedig összeroppan, és a trauma hatására elveszíti az emlékeit. Ezért minden idejét azzal tölti, hogy összerakja kirakós játék darabjait, és rájöjjön, ki és miért tette ezt vele. Amikor azonban tisztulni kezd a kép, rádöbben, hogy az életében sokkal több a titok, mint ahogy korábban sejtette, és egyre világosabbá válik az is, hogy a családja még mindig veszélyben van.

Könyv értékelése: 70%

1 megjegyzés:

  1. lebilincselő szomorú történet,nagyon megérintett a családon belüli erőszak a birtoklási vágy...egy kisiklott családi élet úgy,hogy közben észre sem vesszük.Rengeteg mondani valöja van,mindenki azt ragadja ki magának belőle amiben van vagy amit éppen változtatni akar.Egy jól befejezett,lezárt csattanóval fejeződik be a könyv. Csak ajánlani tudom mindenkinek,vagy azért,hogy felébressze milyen is a saját éelete vagy azért,hogy könnyebben döntésekre jusson ha hasonló mélypontra jutott az élete.
    Köszönöm,hogy lehetőségem volt elolvasni a könyvet.

    VálaszTörlés