2017. május 16., kedd

Nicola Yoon: Minden, ​minden

Nagyon ​ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem. 

Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve. 
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Olly-ba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.

Könyv értékelése: 88%

12 megjegyzés:

 1. El nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy megtaláltam ezt a könyvet, és pont a te blogodon. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 2. Ez egy nagyon nagyon csodálatos könyv !!! Ajánlom mindenkinek, nem lehet le tenni ha belekezdesz.

  VálaszTörlés
 3. Már régóta kerestem, ezer köszönet!!! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszett a könyv, érdekes-szórakoztató volt! Csak a végén kicsit többet vártam, h mi lesz az anyukájával és Olly és az ő kapcsolatával. Jó, gondolom, újra kezdték. De mégis...!

  VálaszTörlés
 5. Annyira szeretem a bejegyzéseidet <3 Alexandra B. Sötét elmék trilógiáját fel tudnád tenni? :) Köszi :)

  VálaszTörlés
 6. köszönöm szépen

  VálaszTörlés
 7. Jó kis könyv volt, érdemes elolvasni.

  VálaszTörlés
 8. Remek könyv, szörnyű figyelmetlenségekkel. Minden fejezetben található legalább egy hiba. Pl. A4ég, fuldoklóm, spiral, stb.

  VálaszTörlés