2017. június 8., csütörtök

Kelly Oram: Sz ​mint szűz

Szűznek lenni szívás. Valerie-t eddig is sokan hülyének nézték, amiért a házasságig várni akar a szexszel, az viszont már nagyon gáz, hogy emiatt a pasija szakít vele, Val nyilvános kiborulása pedig felkerül a YouTube-ra. De a lány kitart az elvei mellett, és ha már úgyis milliók röhögnek rajta, elindítja a „V mint vigyázz a szüzességedre!”-kampányt, ami pillanatok alatt országos méretűre nő. A szívdöglesztő rocksztár, Kyle Hamilton is hall Valerie fogadalmáról, és mindent elkövet, hogy a lány khm… meggondolja magát. Ellenállni „Az év legszexibb pasijá"-nak, amikor hódító üzemmódba kapcsol? Sok sikert, Szűz Val!
Könyv értékelése: 75%4 megjegyzés:

 1. Valaki nem tudná meg mondani hogy mikor lesz a fojtatása? Előre is köszönöm :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a feltöltést! Nagyon jó ezeket a regényeket olvasni. Én is szeretnék érdeklődni, hogy fent lesz-e ennek valamikor a folytatása. (meg a Cinder és Ellának is, láttam, hogy megjelent angolul a 2. része, azt is szívesen elolvasnám magyarul.) Várhatóak-e a folytatások? :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Nagyon-nagyon köszi a feltöltést!
  És nem tudom, hogy lehet-e kérni, de nagyra értékelném, ha esetleg fel tudnád tölteni az angol verziót is, vagy van Kelly Oramnak egy Serial Hottie című könyve, és sehol nem találom pdf formátumban, tehát ha van egy kis időd keresni, és ráakadsz megköszönöm, ha feltöltöd!

  VálaszTörlés